Nefertitis
se’n va de
sopar

contra el Bullying

Nefertitis
se’n va de
sopar

L’ultima sortida que vam fer va ser a un vegano. La majoria de les noies que van anar eren relativament noves, jo només he anat a sortides que em suposaven un repte en quant al menjar i sempre anava acompanyada por veteranes, aquesta vegada erem dos veteranes i la Lara, que ja està d’alta i teníem la responsabilitar d’acompanyar a les que tenien més dificultat.

Com en totes les sortides a las que he anat, esperava que els hi costés però anava amb la idea que, tot i que fos difícil, no hi hagués tanta complicació com la que hi va haver. Però al ser la responsable vaig veure que era més difícil del que em pensaba.

Vaig sortir amb la sensació que havia sigut un desastre. Vam estar gairebé tres hores per dinar i les noies ho van passar molt malament. Però al parlar-ho posteriorment al centre em vaig adonar que tot havia sigut molt terapèutic.

Ens vam ajudar les unes amb les altres i totes vam fer un esforç per que tot acabés bé. Les noies s’ho van menjar tot menys la sandra que es va negar, però la part positiva és que ho pot treballar al centre.

D’aquesta experiència trec moltes coses positives, personalment m’ha ajudat a veure que en comparació a las altres sortides no he tingut problema amb el menjar, he pogut reflexionar en el meu procés, on era i on sóc, i he pogut ajudar les demés amb la meva experiència.

No Comments

Post a Comment