El trastorn
alimentari en les
relacions socials

El trastorn
alimentari en les
relacions socials

Grupo Osiris
08/10/2013

Al taller d’avui hem estat parlant sobre com afecta el trastorn alimentari en les relacions socials, concretament amb els nois. En general, hem pogut veure com aquest fa que sentim diverses inseguretats a l’hora de relacionar-nos amb ells i que tinguem por a que ens rebutgin pel nostre físic. Algunes de nosaltres opinen que això també és degut a que “tots els nois són iguals, ja que només es fixen en un bon cos”, mentre que d’altres no tenim tants prejudicis i creiem que també tenen en compte l’interior de la persona. És important remarcar que la forma en què ens veuen els altres depèn de la pròpia autoestima ja que, si tu et sents bé amb tu mateixa, transmetràs als altres una millor impressió.

També hem observat que a l’hora de tenir parella solen aparèixer problemes causats no només pel símptoma en qüestió, sinó pels canvis d’humor que aquest ens genera. Hem pogut veure, inclús, com en algunes ocasions hem tingut parella per omplir buits que sentíem a la nostra vida, la qual cosa ha fet que necessitéssim ser la seva prioritat per sentir-nos estimades i valorades, creant així una dependència emocional que acabava degradant la relació. Alguna de nosaltres ha arribat a perdre a la seva parella per algun dels aspectes comentats.

Altres problemes que el trastorn ens ha aportat estan relacionats amb les relacions sexuals que mantenim. Per exemple, ens tapem amb els llençols perquè l’altre no ens vegi despullades, ens quedem amb els ulls fixats en alguna part del nostre cos que no ens agrada, etc. Coses d’aquest tipus impedeixen que puguem gaudir al 100% d’aquests moments tant íntims.

No Comments

Post a Comment