Taller de prevenció
dels trastorns
alimentaris

prevenció dels trastorns alimentaris

Taller de prevenció
dels trastorns
alimentaris

Dilluns 19 de gener vam anar a fer un taller de prevenció dels trastorns alimentaris a l’IES Provençana, a quatre grups d’alumnes de cicles formatius.

La veritat és que, en general, varen ser força participatius i varen mostrar molt interès en el tema que es tractava. Es va parlar molt de què vol dir saber gestionar les pròpies emocions: què faig quan tinc una determinada emoció? Quines em costa gestionar i en quines situacions? Varen anar escoltant les vivències d’alguns companys i companyes i varen poder veure les diferències i coincidències entre com se sentien els uns i els altres i la infinitat de maneres de gestionar les pròpies emocions.

La majoria coincidien que sota els problemes amb l’alimentació n’hi ha d’altres més complexos i varen estar molt atents al testimoni de la pacient de Khepra (actualment en l’última fase ja del tractament) que hi va assistir. Ella va explicar que el fet d’estar parlant del seu trastorn davant d’aquell públic li anava molt bé per al seu propi tractament i que fa dos anys no s’hagués vist capaç de fer-ho.

Mónica Javaloy
Área Psicológica

No Comments

Post a Comment